Fyll hjerte med kjærlighet så vokser du på alle nivå

Siris Hjertekammer

Husrens


Det er forskjell på energi og ånd.


Alle vi mennesker legger igjen litt av oss selv alle steder hvor vi går.

Så alle rom, alle hus, alle byggninger har mange minner, mange lag med energi. Dermed reagerer vi alle litt forskjellig fra sted til sted, alt ettersom hvor åpne vi er for å merke slike ting. 

Mange merker det uten å ei gang vite om det.

De kan føle seg lett på tå også gå inn i ett rom og kort tid etter så er de trøtte og mest har lyst til å gå å legge seg. Slik ble de påvirket av energien, og eller menneskene,i det rommet.

Ingen ånd, men ett menneske eller energien i veggene


En ånd, altså en som har forlatt moder jord og gått over på den andre siden. Uavhengig om ossen h*n var mens de levde her på moder jord, så vil h*n nå være ren energi og har ingen problem med å flytte seg fra sted til sted, og trenger dermed ikke hjelp fra noen mennesker for å forflytte seg.


Kommer en ånd på besøk hvis de har en meget viktig beskjed, da kan de gjøre seg til kjenne, ved å f.eks slå av og på lyset, flytte på en gjenstand osv

Det er menneskehjernen som sier at dette er skummelt og/eller ondt. Det er ikke en ond ånd. Men når ting skjer som vi ikke forventer, da blir de fleste av oss engstlige, vi blir redde og frykter da det værste.


Ett Medium kan da komme å ta i mot beskjeden som ånden ønsker å gi. Føler du for å ha en husrens, eller prate mer om dette emne, så er du velkommen til å booke en tid.

Jeg tar 700kr pr. time + kjøretillegg hvis du bor langt unna.