top of page

Kurs med Shelley Youell

Vi har gleden av å få besøk av Shelley Youell, lærer fra den verdens berømte skolen i England, The Arthur Findlay College.
17 og 18 August
Kl 10.00 til kl 17.00 begge dagene

S.Yoell.jpg

Vi har gleden av å få besøk av Shelley Youell, lærer fra den verdens berømte skolen i England, The Arthur Findlay College.
17 og 18 August
Kl 10.00 til kl 17.00 begge dagene

Kreativitet, synskhet og mediumskap.

Vil du utforske ditt potensielle kreative uttrykk, og utvide bevisstheten din innen både synskhet og mediumistisk kommunikasjon?

Kreativt uttrykk er evnen til å skape noe som kan representere oss selv eller andre. Det finnes ubegrensede måter å uttrykke seg kreativt på.
Så hvorfor ikke utforske de kreative uttrykkene inspirert av Spirit og hvordan vi kan motta bevis informasjon gjennom kreativitet.

Dette helgekurset vil Shelley forsøke å hjelpe deg med å utforske hvor kreative sinnene våre er og hvordan vi kan bruke farger, form og tekstur for å forbedre uttrykket vårt i kommunikasjon. Hvordan vi kan bli inspirert av miljøet vårt. Å åpne din bevissthet for den ubegrensede potensielle informasjonen og ressursene vi kan bruke til å utvide bevisene i kommunikasjonsprosessen.

Dette kurset gir deg muligheten til å utforske ditt kunstneriske potensial, oppleve hvordan Spirit kan inspirere deg gjennom kunst og kreative uttrykk.
Mediumskap er en kreativ kraft, full av farger og undring.

Ingen kunstnerisk evne er nødvendig, bare en vilje til å være åpen for dine kreative potensialer og muligheter.

Passer for alle nivåer, men ikke helt nybegynnere

Kurset blir holdt på Zentai Helhet senter i Kristiansand
Adr Barstølveien 50F (Sørlandstunet)

Pris er 3200kr som inkluderer kursmateriale, te og kaffe.
Tid : 17 og 18 August Kl 10.00 til kl 17.00

For å booke plass sendes ett depositum på 500kr til 98615724
Bindende påmelding

Trenger du hjelp med tips til overnatting eller har noen spørsmål, er du velkommen til å maile Siri på sirishjertekammer@gmail.com

Begrenset antall plasser

bottom of page